Kevään kursseille ehtii vielä

26.3.2024

Huhti- ja toukokuussa on mainio aika tulla Mieskaveritoiminnan kurssille ja aloittaa vapaaehtoistoiminta lapsen kanssa. Toiminta tarjoaa merkityksellistä tekemistä pienen kaverin kanssa ja lisää vapaaehtoisena toimivien hyvinvointia.

Vapaaehtoistoiminta, jossa mieskaverina tapaat lasta ja opitte vähitellen tuntemaan toisenne, vaatii ennen kaikkea kiinnostusta viettää aikaa lapsen kanssa, läsnäoloa ja muutaman tunnin yhdessäoloa sännöllisin väliajoin. Leikit, pelit ja muut puuhat tuovat vapaaehtoisen elämään väriä ja lapsen kehityksen seuraaminen on antoisaa vapaaehtoiselle itselleen.

Mieskaveritoimintaa järjestetään kuudella paikkakunnalla, ja vielä tänä keväänä on vielä mahdollista aloittaa kurssilla, jossa käydään läpi toiminnan perusteita sekä keskustellaan mm. omista kokemuksista ja motiiveista. Toimintaan mukaan lähtemistä voi punnita vielä kurssin aikana.

Kiinnostuitko? Turun kurssi alkaa 9.4., Helsingissä ja Oulussa samana päivänä 16.4. sekä Lahdessa 16.5. Ilmoittaudu mukaan kunkin paikkakunnan ohjaajalle, jonka tiedot löydät paikkakunnan omalta sivulta.

Mieskaverikoulutus

Lähde mieskaveriksi