Kursseja uusille vapaaehtoisille

30.1.2024

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta lapsen kanssa? Haluaisitko lähteä mukaan mieskaveritoimintaan? Mieskaveritoiminnan kurssilla perehdyt toiminnan periaatteisiin ja käytäntöihin sekä saat mahdollisuuden miettiä, vastaako toiminta omia odotuksiasi. 

Pikkukaverin kanssa puuhastelu on hyvää vastapainoa arjelle. Myös tieto siitä, että lapsi kokee kaveruuden tärkeäksi, lämmittää mieltä. On tämä tärkeää toki itsellenikin.

Mieskaveritoiminnan kursseja uusille vapaaehtoisille järjestetään eri puolilla Suomea vähän eri aikoihin. Uudellamaalla, Oulussa, Päijät-Hämeessä, Tampereella, Turussa ja Vaasassa järjestetään toimintaa ja voit mennä kurssille, joka antaa valmiudet toimia lapsen mieskaverina. 

Mieskaverikoulutus-sivun valikosta löydät kunkin paikkakunnan oman sivun ja kurssitiedot. Sivulta löydät yhteystiedot ja voit ilmoittautua kurssille tai kysellä yhteyshenkilöltä lisätietoja toiminnasta.

Yleensä löytyy kummallekin mieluista tekemistä. Harvoin suunnitellaan etukäteen mitä tehdään, eli keksitään tekeminen kun nähdään.

Tervetuloa mukaan!


Sitaatit: Kysely mieskavereille 2023